Vakuutusmeklarin palvelut

Yhteystiedot

MK Meklarikeskus Oy tarjoaa asiakkailleen kattavia vakuutusmeklarin palveluja, joihin kuuluu kolme erilaista tuotepakettia:

 • Kilpa+-vakuutusten kilpailutuspalvelu
 • Huoleton+-vakuutusten hallinnointipalvelu
 • Apuri+-vahinkopalvelu

Kilpa+-vakuutusten kilpailutuspalvelu

Vakuutusten kilpailutus on vakuutusten ostoprosessi, jonka toteutamme kokonaan asiakkaamme puolesta. Huomioimme vallitsevan vakuutusmarkkinatilanteen ja hankimme asiakkaalle sekä turva- että maksutasoltaan parhaat vakuutusratkaisut kokonaisvaltaisena palveluna. Kilpailutuksen tuloksena toimitamme asiakkaalle kirjallisen yhteenvedon, josta löytyvät kilpailutuksen tulokset, vertailu saaduista tarjouksista vakuutuslajeittain sekä perustellut suositukset valittavista vakuutusratkaisuista.

Mitä teemme?

 • Tilaamme vakuutus- ja vahinkotiedot nykyiseltä vakuutusyhtiöltä.
 • Tutustumme asiakkaan liiketoimintaan ja vakuutuksiin.
 • Suosittelemme mahdollisten vakuutusturvan puutteiden/päällekkäisyyksien korjaamista.
 • Laadimme ja lähetämme tarjouspyynnöt eri vakuutusyhtiöihin.
 • Vertaamme ja analysoimme saadut tarjoukset ja laadimme ehdotuksen valittavasta vakuutusyhtiöstä.
 • Ilmoitamme päätöksen vakuutusyhtiöihin sekä valvomme vakuutusten voimaansaattamisen.

Vakuutuslajit

Voimme kilpailuttaa vakuutuksesi joko yksittäin vakuutuslajeittain tai yhtenä kokonaisuutena. Vakuutuslajeja ovat lakisääteiset vakuutukset, vahinkovakuutukset, TyEL-vakuutukset sekä vapaaehtoiset henkilövakuutukset.

Kuinka kauan aikaa kilpailutusprosessi vie?

Avaimet käteen -palvelumme ansiosta kilpailutusprosessi ei vie asiakkaan aikaa – saatamme koko prosessin alusta loppuun asti asiakkaamme puolesta. Voit siis keskittyä liiketoiminnan ydinosaamiseesi koko kilpailutuksen ajan.

Kuinka paljon vakuutusmeklarin käyttö maksaa?

Kilpailutuspalvelumme eivät maksa asiakkaalle ylimääräistä, sillä toimintamme perustuu asiakkaan saamaan hyötyyn eli saatuihin vakuutusmaksusäästöihin. Jos asiakkaamme ei hyödy, emme ole tehneet työtämme kunnolla, emmekä täten laskuta asiakasta. Jatkuvissa hoitosopimuksissa (Huoleton+) palkkio perustuu asiakasyrityksenne kokoon ja toiminnan laajuuteen. Ilmoitamme palkkion selkeästi toimeksiantosopimuksessa.

Miten kilpailutus aloitetaan? Ota yhteyttä!

Huoleton+-vakuutusten hallinnointipalvelu

Huoleton+-vakuutuspalvelu on kokonaisvaltainen, asiantuntijaresursseihin perustuva palvelumalli, jossa toimimme asiakkaan vakuutusasioiden ensisijaisena kontaktina. Ylläpidämme ja kehitämme ajantasaista vakuutusturvaa, minkä ansiosta yritys voi ohjata enemmän resursseja ydinliiketoimintansa hoitamiseen.

 

Huoleton+-vakuutuspalvelu sopii etenkin yritykselle, joka

 • haluaa maksimoida vakuutusturvan hyödyntämisen
 • haluaa käyttää vakuutusalan parhaita asiantuntijoita
 • haluaa tehokkaasti hoidetun vakuutusturvan.

Miten hoidamme yrityksesi vakuutuksia?

Vakuutusturvan ylläpito vaatii jatkuvaa seurantaa. Hallinnointisopimuksella asiakas antaa vakuutusasiansa kokonaisvaltaisesti vakuutusmeklarin huolehdittavaksi. 

 • Nimeämme asiakasvastuullisen meklarin, joka vastaa yhteistyössä kanssasi vakuutusasioiden jatkuvasta seurannasta.
 • Perehdytämme sinut vakuutusturvaasi ja neuvomme vakuutuksiin liittyvissä kysymyksissä.
 • Vastaanotamme vakuutusasiakirjat ja tarkastamme, että vakuutuskirjat ja -ehdot vastaavat vakuutusyhtiön kanssa sovittuja periaatteita.
 • Teemme sovitut vakuutusturvamuutokset.
 • Seuraamme vakuutusalan hinta- ja ehtomuutoksia.
 • Neuvomme sinua vakuutusasioissasi.
 • Järjestämme henkilökunnallesi vakuutuskoulutusta.
 • Toteutamme vuositarkastukset yhdessä kanssasi.
 • Valvomme vahinkotilanteissa etujasi ja tarkistamme korvauspäätöksen oikeellisuuden.

Kuinka paljon vakuutusmeklarin käyttö maksaa?

Huoleton+ on jatkuva hoitosopimus, jossa palkkio perustuu asiakkaan liiketoiminnan laajuuteen ja kokonaisvakuutusmaksuihin. Ilmoitamme palkkion selkeästi toimeksiantosopimuksessa.

Miten yhteistyö aloitetaan? Ota yhteyttä!

Apuri+-vahinkopalvelu

Sujuva korvausprosessi on tärkeä osa vakuutusturvaa. Vahinkojen ennaltaehkäisemiseksi testaamme vakuutusturvasi erilaisten esimerkkien avulla: millainen on tyypillinen vahinko, jonka yrityksesi saattaa kohdata? Entä pahin mahdollinen tilanne? Mikä on todellinen korvaussumma ikävähennysten ja muiden rajoitusten jälkeen? Mikäli vahinko kuitenkin sattuu, autamme sinua asian selvittelyssä. Tarjoamme apua ja neuvoja vahinkoselvityksessä, tarkistamme korvauspäätösten oikeellisuuden ja vaadimme oikaisua, mikäli korvaussumma on liian matala arvioomme nähden.

Mitä hyötyä vakuutusmeklarista on vahinkotilanteissa?

Vahingon sattuessa neuvomme sinua vahinkoselvityksen teossa, tarkistamme korvauspäätösten oikeellisuuden sekä vaadimme tarvittaessa päätösten oikaisua. Voit pyytää meitä edunvalvojaksesi vahinkoasioissa, vaikket olisi ennestään asiakkaamme.

 

Tarvitsetko asiantuntijan tukea vahinkotilanteeseen? Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Miten saat vakuutusmeklarin käyttöösi?

MK Meklarikeskus Oy ja asiakas solmivat toimeksiantosopimuksen, jossa määritellään vakuutusmeklarin tehtävät ja palkkio sekä missä laajuudessa asiakas haluaa meklarin huolehtivan vakuutusasioistaan. Asiakas voi valita tarpeidensa mukaan joko vakuutusten kilpailuttamisen ja/tai jatkuvan vakuutusten hallinnointisopimuksen.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Vakuutusten kilpailuttamisesta
Sijoitustoiminnasta
Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha