Vakuutusten kilpailuttaminen

Vakuutusten kilpailuttaminen vaatii aikaa, asiantuntemusta ja resursseja. Meklarikeskus etsii puolestasi hinta-laatusuhteeltaan parhaimmat vakuutusratkaisut ja laittaa yrityksesi vakuutukset ajan tasalle.

Vakuutusasioiden hoitaminen on työlästä ja aikaa vievää. Vakuutusehdot ovat monimutkaisia ja yritysten vakuutustarpeet hyvin erilaisia. Yritykset ovatkin usein epätietoisia siitä, onko vakuutusturva kattava vai maksetaanko kenties turhasta.

Eri yhtiöiden tarjoamissa vakuutuksissa on suuria hinta- ja sisältöeroja. Siksi niiden vertaileminen on vaikeaa, ellei mahdotonta – tai ainakin siihen pitää varata paljon aikaa. Ei siis ihme, että harvalla yrityksellä on tähän omia resursseja.

Kilpailuta yrityksesi vakuutukset

Me kartoitamme yrityksesi vakuutustarpeet ja vertailemme eri vaihtoehdot. Näin varmistat, että saat yrityksellesi sopivimmat vakuutukset mahdollisimman edullisella hinnalla.

Hoidamme vakuutusten kilpailuttamisen avaimet käteen -periaatteella: teemme prosessin puolestasi alusta loppuun.

Vakuutusten kilpailutuksen myötä yrityksesi saa

  • Kattavan vakuutusturvan oikeaan hintaan
  • Varmuuden siitä, mitä on vakuutettu
  • Ei tarpeettomia vakuutuksia
  • Puolueettoman asiantuntija-arvion yrityksen riskeistä
  • Henkilökohtaista palvelua kaikissa vakuutusasioissa

Puolueeton vakuutusalan asiantuntija

Olemme vakuutusmeklariyritys ja toimimme puolueettomana ja vakuutusyhtiöistä riippumattomana vakuutusalan asiantuntijana. Välitämme vakuutuksia kaikkiin kotimaisiin ja myös ulkomaisiin vakuutusyhtiöihin.

Haluamme tehdä asiakkaillemme vakuutusratkaisuja, joissa on kattava vakuutusturva järkevällä hinnalla. Jos haluat yrityksesi vakuutuksille oikean hinta- ja turvatason, tervetuloa asiakkaaksemme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!