Pääomasuojattu sijoitustoiminta

Pääomasuojattu sijoittaminen on heikosti tunnettu mutta erittäin kiinnostava vaihtoehto. Se tarkoittaa nimensä mukaisesti sijoitustapaa, jossa sijoituksesi on suojattu kohdemarkkinan, esimerkiksi osakemarkkinoiden laskulta. Sijoitusaika on yleensä 5 vuotta.

Idea on yksinkertainen: vaikka osakemarkkinat laskisivat voimakkaasti, sijoituksesi maksetaan takaisin eräpäivänä. Tuottoa saat osakemarkkinoiden noustessa.

Sijoita turvallisemmin

Pääomasuojattu sijoitustoiminta on helppoa ja turvallista. Pääset mukaan osakemarkkinoiden nousuun, mutta markkinoiden laskiessa sijoituksesi on suojattu ja palautetaan eräpäivänä. Pääomasuojatussa sijoitustoiminnassa yhdistyvät näin erinomainen tuottomahdollisuus ja turvallisuus.

Pääomasuojattu sijoittaminen on yhtä helppoa kuin rahojen pitäminen pankkitilillä – säästösi voivat kuitenkin kasvaa huomattavasti enemmän. Sijoita pääomasuojatusti, voit olla varovainen ja silti voittaa!

Tuottoa jopa laskevilla markkinoilla

Kiinnostaisiko sinua sijoitus, josta saat lähes 10 % vuotuisen tuoton, vaikka osakemarkkinat laskisivat rajusti, jopa 40 %? Sijoituksessa on lisäksi pääomasuoja osakemarkkinoiden vastaavaan laskuun saakka. Pääomasuoja ei ole voimassa, jos osakemarkkinat laskevat enemmän. Sijoitusaika on yleensä 1–5 vuotta.

Osakekurssit saavat lähes puolittua, ja tästä huolimatta saat n. 10 % tuottoa vuodessa. Lisäksi sijoituksesi on pääomasuojan piirissä ja se palautetaan eräpäivänä.

Käännä kurssilasku voitoksi ja nauti pääomasuojan tarjoamasta turvallisuudesta!

Pääomasuojattuun sijoittamiseen liittyvät riskit

Pääomasuojattuun sijoittamiseen sisältyy aina liikkeeseenlaskijariski. Tällä tarkoitetaan sitä, että liikkeeseenlaskija, yleensä joko koti- tai ulkomainen pankki, ei kykenisi maksamaan sijoitustasi takaisin eräpäivänä maksukyvyttömyyden vuoksi.

Yksi tapa arvioida takaisinmaksukykyä on tarkastella riippumattomien luokituslaitosten, kuten Standard & Poor’s ja Moody’s, liikkeeseenlaskijapankille antamaa luottoluokitusta. Luottoluokitus kuvaa pankin luottokelpoisuutta eli sen pitkäaikaista kykyä vastata velvoitteistaan. Mitä korkeampi luottoluokitus, sitä todennäköisemmin pankki kykenee vastaamaan velvoitteistaan.

Lisäksi pitää huomioida, että pääomasuoja on voimassa vain eräpäivänä eikä se kata merkintäpalkkiota ja mahdollista ylikurssia. Ennen eräpäivää sijoituksen arvo voi olla sijoitettua nimellispääomaa matalampi tai korkeampi.

Sijoitustoimintaa yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa

Olemme erikoistuneet pääomasuojattuun sijoittamiseen. Tukenamme on joukko yhteistyökumppaneita, joiden neuvotteluvoima näkyy sijoitusratkaisujen hyvissä ehdoissa asiakkaille.

Haluamme tarjota asiakkaillemme sijoitusratkaisuja korkealla tuotolla ja mahdollisimman pienellä riskillä. Jos sinulla on yhtä kovat tavoitteet sijoitustoiminnassasi, tervetuloa asiakkaaksemme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!